Έμποροι – έξαλλος με το κλείσιμο των αγορών

Για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες, ελήφθη η απόφαση να κλείσει η αγορά Petah Tikva.

Η αγορά θα κλείσει την Τρίτη 24 Μαρτίου, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Παρά το γεγονός ότι η απαγόρευση συγκέντρωσης περισσότερων από 10 ατόμων, η αγορά συνέχισε να λειτουργεί και παρέμεινε το πιο γρήγορο μέρος στην πόλη.

Rafi Freinta, επικεφαλής της επιτροπής των εμπόρων της αγοράς, δήλωσε: «Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της αγοράς που θα κλείσει εντελώς. Δουλέψαμε ακόμα και στον πρώτο Πόλεμο του Κόλπου. Η μόνη φορά που έκλεισε ήταν πριν από μερικά χρόνια για την κατασκευή στεγών πάνω από τα ράφια.”

Είπε ότι οι έμποροι ήταν εξαιρετικά θυμωμένοι με την ιδέα του κλεισίματος των αγορών – με τα σούπερ μάρκετ των μεγάλων αλυσίδων τροφίμων να συνεχίζουν να λειτουργούν: «Πώς μπορεί να είναι ότι τα σούπερ μάρκετ είναι κλειστοί χώροι όπου κάθε ταμείο αξίζει πέντε έως έξι αγοραστές, παραμένουν ανοικτά, καλά, είμαστε σε εξωτερικούς χώρους, χωρίς καροτσάκια και χωρίς φύλακες κλείσει tinged;”

Freinta θέτει ρητορικά ερωτήματα: “Οι έμποροι μπορούν να διαρκέσουν ένα μήνα ή δύο, αλλά τι με τους πελάτες μας, οι περισσότεροι από αυτούς – συνταξιούχοι και αποδέκτες των παροχών. Πώς θα ζήσουν; Ακόμα και ο Ράμι Γκρίνμπεργκ δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, λόγω των οδηγιών από ψηλά. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχω μερικά μαγαζιά, ποιος θα με πληρώσει ενοίκιο; Πώς θα ζήσουμε; Πού θα πάνε οι υπάλληλοί μας; Πού θα πάνε οι γέροι;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *