Φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν: Φρέσκες πάπιες, δωρεάν παράδοση

Τώρα μπορείτε επίσης να παραγγείλετε νόστιμο καπνιστό στήθος πάπιας χωρίς αντιβιοτικά και αυξητικές ορμόνες σε τιμή από τον κατασκευαστή – με δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα!

Θυμηθείτε τις ημέρες όταν θα μπορούσατε να αγοράσετε σπιτικά αυγά γαλοπούλας ή κοτόπουλου στην αγορά; Πόσο η γεύση τους διέφερε από το κατάστημα! Τώρα δίνουμε προσοχή μόνο στο γεγονός ότι είναι κατεψυγμένο ή διατηρημένα με απλή ψύξη, λιγότερο συχνά προσπαθεί να βρει ένα σημάδι “δεν ΓΤΟ” σε αυτό. Ταυτόχρονα, υπάρχει ένας παράγοντας που επηρεάζει έντονα την ποιότητα των τροφίμων και δείχνει την ασφάλεια και την εξαιρετική γεύση του: πώς και υπό ποιες συνθήκες καλλιεργήθηκε και παρήχθη.

Το Ισραήλ φημίζεται για τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να καυχηθεί για ένα ευρύ φάσμα κρέατος και πουλερικών. Αν σκεφτείτε την ξένη γαστρονομική εμπειρία, σίγουρα θα εμφανιστεί κάποια νόστιμη πάπια. Δεν προσπαθούμε να επαναλάβουμε αυτό το γαστρονομικό θαύμα κυρίως επειδή είναι δύσκολο να βρεθεί και να αγοραστεί το κύριο συστατικό.

Barvazim αποφάσισε να κλείσει το χάσμα στην ιστορία πάπια και αμέσως να μετατρέψει αυτό το πουλί σε μια πολυτελή λιχουδιά. Οι πάπιες τους καλλιεργούνται σε ένα οικολογικό αγρόκτημα σε ελεύθερες συνθήκες. Με βάση τα διεθνή πρότυπα φροντίδας των ζώων, τους παρέχεται συνεχής πρόσβαση σε φρέσκα τρόφιμα και νερό. Οι πάπιες ελευθένας βοσκής δεν απαιτούν αντιβιοτικά και αυξητικές ορμόνες, γεγονός που εγγυάται την ανάπτυξη πουλερικών με φυσικό τρόπο και οδηγεί την ποιότητα του κρέατος στα υψηλότερα πρότυπα.

Η προσέγγιση αυτή εξασφαλίζει ότι το κρέας φτάνει στον καταναλωτή στην πιο φρέσκια μορφή του και διατηρεί τη φρεσκάδα χωρίς τη χρήση συντηρητικών και πρόσθετης χημικής επεξεργασίας. Η φρέσκια πάπια μπορεί να αποθηκευτεί χωρίς κατάψυξη στο ψυγείο σε θερμοκρασία από 0 έως 4 βαθμούς έως 5 ημέρες από την ημέρα της παραγωγής! Κατά συνέπεια, η πάπια που αγοράζεται στην εβδομάδα μπορεί να εξυπηρετηθεί στον πίνακα το Σαββατοκύριακο χωρίς μετάβαση μέσω του παγετού.

Επιπλέον, όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν όχι μόνο μια ολόκληρη πάπια, αλλά και ένα συκώτι πάπιας και καρδιές, καθώς και ένα στήθος πάπια δίαιτα. Για τους λάτρεις των αποθετών, φτερά και τους μηρούς υπάρχει μια ξεχωριστή συσκευασία αυτών των τμημάτων. Πρόσφατα, Barvazim έχει προσθέσει στη σειρά των προϊόντων εύγευστο καπνιστό στήθος παπιών, το οποίο μπορεί τώρα να αγοραστεί σε μια τιμή από τον κατασκευαστή. Η δωρεάν κατάσταση παράδοσης είναι μια ελάχιστη παραγγελία 300 σέκελ.

Μετά την αγορά προϊόντων αυτού του επιπέδου στην τιμή ενός συμβατικού σούπερ μάρκετ, μένει να γίνει με τη συνταγή. Η πιθανότητα επιλογής υπέρ της γεμιστής πάπιας είναι υψηλή, οπότε διαβάστε τους βασικούς κανόνες για να πάρει το τέλειο καλούδια.

Προκειμένου να γίνει το κρέας παπιών juicy, είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί ως γεμίζοντας ζουμερά φρούτα και μούρα: μήλα, πορτοκάλια, δαμάσκηνα. Πριν από το μαγείρεμα, το σφάγιο πλένεται καλά, ξηραίνεται, κόβεται το, μαριναρισμένο ή τριμμένο με αλάτι, μπαχαρικά, σκόρδο έξω και μέσα, και στη συνέχεια τα δύο τρίτα γεμίζουν με την επιλεγμένη γέμιση. Κατόπιν ράψτε τις άκρες με ένα νήμα, παλτό η πάπια με το φυτικό έλαιο και στείλετε στο φούρνο σε ένα παπάκι ή σε έναν δίσκο ψησίματος.

Για να υπολογίσετε τον ακριβή χρόνο μαγειρέματος, πάρτε 45 λεπτά για κάθε κιλό κρέατος από τη στιγμή της πλήρους θέρμανσης του φούρνου, χωρίς να ξεχνάμε να συμπεριλάβετε εδώ 25 λεπτά για το σφάγιο αμαύρωσης. Θα είναι τέλειο στην απαλότητα. Αφαιρέστε περιοδικά την πάπια από το φούρνο και το ποτίστε με λίπος, το οποίο λιώνει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψησίματος. Εάν μαγειρεύετε μια πάπια σε αλουμινόχαρτο ή μανίκι, φροντίστε να τα αφαιρέσετε 20 λεπτά πριν να είναι έτοιμο να ροδίσει.

Το τελειωμένο πουλί σερβίρεται με διαφορετικά πιάτα πλευρά, με πικάντικες σάλτσες, βότανα, ξινά ορεκτικά και ξηρό κόκκινο κρασί. Αν στο τραπέζι σας θα υπάρχει ένα σπιτικό πατέ πάπιας – μην ξεχάσετε να το σερβίρετε ξανά όχι μόνο με σνακ, αλλά και με το κύριο πιάτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *