Ισραηλινοί επιστήμονες βρίσκουν γρήγορη μέθοδο δοκιμών για COVID-19

Rambam Ιατρικά Κέντρα και Technion Πανεπιστήμιο στη Χάιφα ανέφερε την ανάπτυξη ενός ταχύτερου και πιο αποτελεσματικό τρόπο για τη δοκιμή των ανθρώπων για coronavirus, οι Times του Ισραήλ ανέφερε. Η μέθοδος είναι να συνδυάσετε δείγματα.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο, ελέγχοντας δείγματα από 32 έως 64 άτομα κάθε φορά, είναι δυνατόν να διαπιστωθεί γρήγορα η παρουσία ή η απουσία του ιού σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Εάν εντοπιστεί ο ιός, θα πρέπει να κάνετε τη δοκιμή ξεχωριστά για να κατανοήσετε τον φορέα COVID-19.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αυτό θα μπορούσε να ελαφρύνει το βάρος για τα εργαστήρια και δυνητικά να βγάλει εκατομμύρια ανθρώπους από
Καραντίνα.

Η ιδέα ανήκει στην Ντίνα Μπέρενμπαουμ, απόφοιτο του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Τεχνολογίας Του Ισραήλ, η οποία επικοινώνησε με τον πρώην καθηγητή της. Idan Yelin, ένας μικροβιολόγος στο πανεπιστήμιο, εξήγησε ότι ένα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας σε όλο τον κόσμο είναι η υπερφόρτωση στα εργαστήρια.

Ο Γιέλιν και οι συνάδελφοί του θα δημοσιεύσουν σύντομα την έρευνά τους. Berenbaum, ο οποίος εργάζεται ως κατώτερος ερευνητής, έλαβε το πτυχίο της στη Βιοτεχνολογία Μηχανικών πριν από τέσσερα χρόνια.

Η προσέγγιση αυτή μπορεί επίσης να παρέχει ταχείες δοκιμές στα αεροδρόμια, καθώς και να παρέχει ψυχική ηρεμία σε ιδρύματα όπως οι οίκοι ευγηρίας.

“Εάν πηγαίνετε σε ένα μέρος που φαίνεται “καθαρό”, αλλά πραγματικά θέλουν να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν έχει μολυνθεί, και θέλετε να ελέγξετε ο καθένας για να βεβαιωθείτε ότι αυτή η δοκιμή είναι ο σωστός τρόπος,” οι επιστήμονες έκθεση.

Ωστόσο, παρά τη λειτουργία της μεθόδου, το Yelin φοβάται ότι η ασθένεια δεν μπορεί να εκδηλωθεί με “αραίωση” άλλων δειγμάτων.

Η ένωση έχει χρησιμοποιηθεί από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και προτάθηκε στη δεκαετία του 1990 ως ένας τρόπος για τη δοκιμή για τον ιό HIV.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *